Persondatapolitik

Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcist, hvilke oplysninger, der indsamles.

Oplysninger som registreret i databasen hos Superiocph har du altid mulighed for, og ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også mulighed for, og ret til, indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret hos os om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven. Henvendelse vedrørende disse data skal ske til Superiorcph på e-mail til eva@superiorcph.dk

Reklamationsret

Når du handler på www.superiorcph.dk har du 24 måneders reklamationsret. Vi tilbyder at du enten kan få varen ombyttet
pengene tilbage afslag i prisen. Tilbudet i forbindelse med reklamationsretten er afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen for varen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor ”rimelig tid” efter, at manglen på varen er opdaget. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen for varen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger.

Ved reklamation sendes varen:

SuperiorCPH
Griffenfeldsgade 56
2200 København N

Når varen returneres, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk altid at sende varen i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine omkostninger til fragten.

FAQ

Q. Hvordan bestiller jeg fitnesstøj her på hjemmesiden?

 

A. Dette er en webshop som sælger online forløb, diæt, personlig træning og fitnesstøj. Denne hjemmeside indeholder et showroom, her kan du se vores tøj og hvilke farver de kommer i. Du kan se det galleri som hvert stykke tøj har. Vil du gerne bestille tøjet så skal du trykke på “webshop” oppe i menuen. Her kan du vælge den kategori du søger. Vælg enten “women fashion” eller “men fashion”. Herefter kan du ligge i kurven og gå direkte til kassen eller handle mere.

 

Q. Hvordan betaler jeg så tøjet når det er bestilt?

 

A. Du kan vælge at betale direkte med kreditkort eller via bankoverførsel. Vær dog opmærksom på der går nogle dage før vi kan se din overførsel på vores bank. Derfor forslår vi at du betaler direkte med dit kreditkort. Vi tager imod alle kreditkort.

 

Q. Er der fortrydelsesret på varen?

 

A. Der er fortrydelsesret på alle varer herinde på shoppen. Med hensyn til tøjet skal du have fortrudt inden 14 dage. Det samme gælder forløb mm. Er de 14 dage gået så tager vi ikke varen(e) retur. Desuden må varen IKKE være i stykker eller brudt i seglet. Er varerne dét selv inden for 14 dages fortrydelsesperiode så tager vi ikke varen(e) tilbage og der kan ikke ske en tilbagebetaling.

 

Q. Betaler jeg for forsendelse af tøj?

 

A. Ja, du betaler for forsendelsen af dit ønskede tøj. Du kan vælge ekspreslevering hvis du ønsker, men du betaler selv for dette. Der er en standard levering på denne webshop som er på 49,00 DKK. Med denne levering leveres der direkte til din adresse. Hvis du handler for mere end 999,00 DKK er der gratis fragt.

 

Q. Hvordan ved jeg om I har min ønskede størrelse?

 

A. Du kan vælge størrelse på webshoppen.

 

Q. Hvordan fungerer det efter køb af onlineforløb eller personlig træning?

 

A. Efter køb af onlineforløb eller personlig træning modtager du en email fra den coach du har valgt at bestille hos. Herefter er det dit ansvar sammen med den pågældende coach at finde tid og sted til onlineforløb og træning.

 

Q. Er min transaktion sikret her på siden?

 

A. Ja den er. Når du betaler via denne hjemmeside er du sikret mod cyber kriminelle. Din transaktion er SSL krypteret.

 

Vi håber du fandt ud af dit spørgsmål. Gjorde du ikke? Klik på knappen nedenunder.