Jan Moos - Sportschefen

COO

:”Jeg er uddannet Professionsbachelor i Human Ernæring med speciale i sportsernæring, vægttab og træningsfysiologi. Herudover en elitetræner uddannelse i styrketræning.
Jeg har en efteruddannelse i den Motiverende samtale på diplomniveau. Det er en evidensbaseret coachingteknik, der har sin styrke i forandringsprocesser og vanebrydning.

Jeg var i 6 år Uddannelses- og kvalitetsansvarlig i et stort privat sundhedsfirma med speciale i sundhedsfremme på arbejdspladser. I den forbindelse har jeg været med til at lave 3000 sundhedstjek og rådgivet et utal af danske virksomheder om deres sundhedsstrategi.

Mine spidskompetencer er vægttab, motivation og selvfølgelig styrketræning på alle niveauer.”

Eva Behrmann

CEO & Proces Trainer

:”Jeg er uddannet personlig træner, fitness instruktør, healt & nutrition coach – samt kaatsu instruktør ved Kaatsu Danmark. Min store passion for sport, sundhed og fitness har fulgt mig fra barns ben. Efter selv altid at have udøvet sport på eliteplan, fra fodbold til ridning faldt min kærlig til bodybuilding og fitness i en alder af 18. Det resulterede i et længere bekendskab med scenen i klasserne, Bikini Fitness, Bodyfitness samt Woman Physique – dernæst tog jeg udfordringen op med Ninja Warrior og Parkour og downsizede dernæst til Bikini Kategorien igen. Jeg har arbejdet med utallige klienter og har ført en masse fantastiske mennesker i mål og på scenen! Min store passion går i dag på at udvikle og forbedre vilkårerne samt mulighederne for at opnå resultater i det optimale miljø, med korrekt data, analyser mm. Derfor er min hovedsaglige posititon i Superior i dag innovation. Jeg er 2. coach i Superior – Jan Moos er vores 1. coach. Jeg tager kun imod klienter og kunder i weekenden.”

Telefon

+45 41 81 41 61

E-mail

info@superiorcph.dk

Adresse

Amagerstrandvej 418, 1.sal. 2770 København k, Danmark